Debiteurenbeheer
Debiteurenbeheer
L&T Finance kan uw volledige debiteurenbeheer verzorgen.

Debiteurenbeheer

Uw vorderingen bij L&T Finance in goede handen

De laatste jaren ontdekken steeds meer bedrijven de voordelen van het uitbesteden van haar debiteurenadministratie. Doel van de uitbesteding is om de prestaties op het gebied van debiteurenbeheer, facturatie en de incassering van uitstaande vorderingen te verbeteren. Als ondernemer kunt u zich dan bezighouden met uw core-business en u weet dat het debiteurenbeheer in goede handen is bij L&T Finance.

U bepaalt de wensen

Debiteurenbeheer bij ons is altijd maatwerk. Wij communiceren met uw klanten uit uw naam, daarom is het van belang dat wij beginnen waar u bent geïndigd en dit moet naadloos bij uw organisatie aansluiten. Wij bepalen samen met u hoe het debiteurenproces eruit moet komen te zien en doen niets zonder uw toestemming.

Specialistisch vakwerk

Uw klanten worden uit uw naam gebeld. L&T Finance heeft specialisten die het incassovak verstaan en die jarenlange ervaring hebben op dit gebied.

Geheel of gedeeltelijk uitbesteden

Het is mogelijk om zowel geheel of gedeeltelijk het debiteurenbeheer aan L&T Finance uit te besteden. Wij adviseren u graag hierbij hoe u uw debiteurenproces het beste kunt inrichten.

 

Uw voordelen:

  • Debiteurenhosting (uw debiteurenafdeling altijd bereikbaar!)
  • Sneller betalende klanten
  • Verbeterde cashflow
  • Lagere afschrijving op debiteuren

Interesse?

Neem contact met ons op via 038 - 760 02 60 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Contact
Debiteurenbeheer voor