Gratis juridisch advies
Gratis juridisch advies
De juridische ondersteuning van de juristen van L&T Finance.

Gratis juridisch advies

de juridische ondersteuning van L&T Finance

De adviezen die wij vertrekken in het kader van een nieuwe incasso-opdracht zullen nimmer in rekening worden gebracht. U kunt zich namelijk afvragen of de betwisting van de debiteur terecht is of dit een reden is om niet te betalen. Dat deze vraag eerste beantwoord moet worden voordat u de vordering overdraagt begrijpen wij.

Juridische haalbaarheid

Het kan voorkomen dat een debiteur ook tijdens het buitengerechtelijke (minnelijk) incassotraject niet tot betaling van de vordering overgaat. Het is dan de vraag of het starten van een gerechtelijke procedure zinvol is. Voordat er tot een gerechtelijke procedure besloten wordt zal eerst de juridische haalbaarheid van de vordering worden onderzocht. Voor dit onderzoek worden geen kosten bij u als opdrachtgever in rekening gebracht.

Andere rechtsgebieden

De kennis van onze juristen strekt verder dan alleen incasso. Ook op andere rechtsgebieden kunnen wij adviezen geven en ondersteuning bieden. Hierbij kunt u denken aan arbeidsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, algemene voorwaarden, huurrecht, contractenrecht, e.d.  lees meer

Korte vraag

Mocht u een korte juridische vraag hebben, die wij direct kunnen beantwoorden, dan zullen wij u geen kosten in rekening brengen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via 038 - 760 02 60 of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Contact
Gratis juridisch advies voor
Nieuws
10
jun

De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel van minister Lodewijk Asscher (Sociale...

Lees meer >
Bekijk hier alle nieuwsberichten >
Ernst Admiraal New Media directeur
'Incasso's van L&T Finance zijn altijd gericht op het behoud van onze klanten.'
Bekijk alle referenties