Legal solutions
Legal solutions
L&T juristen kunnen u adviseren bij arbeidsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, het opstellen van algemene voorwaarden, e.d.

Legal solutions

Toenemende behoefte aan goed juridisch advies

Bij L&T Finance merken wij een toenemende behoefte van veel ondernemers om snel en goed juridisch advies te krijgen. U als ondernemer bent op zoek naar no-nonsense juristen die zonder flauwekul, in begrijpelijke taal en tegen normale tarieven uitleg geven hoe het met uw juridische zaak zit en direct voor u in actie willen komen.

Juristen met brede kennis van zaken

De juristen van L&T Finance zijn voor u als ondernemer direct beschikbaar voor alle juridische zaken. Onze juristen verkennen de wetgeving, analyseren uw situatie aan de hand van jurisprudentie, geven u deskundig advies en en staan u bij in procedures. Wij helpen ondernemers, bedrijven, ZZP'ers en MKB'ers op vrijwel alle juridische gebieden. Hierbij kunt u denken aan arbeidsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, het opstellen van algemene voorwaarden, bestuursrecht, e.d.

U komt niet voor verrassingen te staan

Belt u een L&T jurist dan worden de werkzaamheden en kosten besproken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze tarieven liggen gemiddeld 20 tot 40% lager dan de gebruikelijke tarieven.

Telefonische vragen

Hoewel onze juristen zeer veel kennis en ervaring hebben, kan het voorkomen dat uw vraag niet direct kan worden beantwoord, omdat er bij voorbeeld meer informatie over het onderwerp nodig is en eventueel reseach nodig is. Wij gaan dan voor u aan het werk en streven er naar om u op zeer korte termijn terug te bellen.

Informatie over onze juridische diensten?

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze juridische diensten, dan kunt u contact met ons opnemen via 038 - 760 02 60 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.