MKB Rechtsbijstand
MKB Rechtsbijstand
LAAT U BIJSTAAN DOOR DE JURISTEN VAN L&T FINANCE!

Rechtsbijstand

Toenemende behoefte aan goede rechtsbijstand

Bij L&T Finance merken wij een toenemende behoefte van veel ondernemers om snel en goed juridisch advies en ondersteuning te krijgen. U als ondernemer bent op zoek naar no-nonsense juristen die zonder flauwekul, in begrijpelijke taal en tegen normale tarieven uitleg geven hoe het met uw juridische zaak zit en direct voor u in actie willen komen.

Rechtsbijstand Juristen met brede kennis van zaken!

De rechtsbijstand juristen van L&T Finance zijn voor u als ondernemer direct beschikbaar voor alle juridische zaken. Onze juristen verkennen de wetgeving, analyseren uw situatie aan de hand van jurisprudentie, geven u deskundig advies en en staan u bij in procedures. Wij helpen ondernemers, bedrijven, ZZP'ers en MKB'ers op vrijwel alle juridische gebieden. Hierbij kunt u denken aan arbeidsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, het opstellen van algemene voorwaarden, bestuursrecht, e.d.

Rechtsbijstand abonnement

Een keuze voor het L&T Finance rechtsbijstand abonnement wil zeggen dat uw telefonische vragen altijd zonder extra kosten zullen worden beantwoord. Hoewel onze juristen zeer veel kennis en ervaring hebben, kan het voorkomen dat uw vraag niet direct kan worden beantwoord, omdat er bij voorbeeld meer informatie over het onderwerp nodig is en eventueel reseach nodig is. Wij gaan dan voor u aan het werk en streven er naar om u op zeer korte termijn terug te bellen.

Meerwerk in overleg met u

Het kan voorkomen dat het beantwoorden van uw vraag meer werk in beslag zal nemen, die niet binnen het abonnement vallen. In dat geval zal de L&T Jurist met u overleggen hoeveel tijd hij/zij denkt nodig te hebben. Pas nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel en het tarief voor het meerwerk gaat onze L&T jurist voor u aan de slag. Het is voor ons belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Informatie over onze rechtsbijstand?

Mocht u geïnteresseerd zijn in ons L&T Finance abonnement, dan kunt u contact met ons opnemen via 038 - 760 02 60 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Rechtsbijstand voor