Over ons
Over ons
ook Als het reeds 5 voor 12 is, levert L&T Finance altijd de beste kwaliteit voor onze klanten.

L&T Finance

Het kan altijd beter!

L&T Finance is ontstaan vanuit de gedachte dat ondersteuning van uw onderneming bij incasso en rechtsbijstand nog beter geregeld kan worden.

 

Vanuit het werkveld kwamen veel klachten over incassotrajecten:
a) trajecten duurden te lang;
b) veel opdrachtgevers waren niet tevreden met resultaten.


Dit heeft ons aan het denken gezet en wij zijn onderzoek gaan doen, waarbij we economen, accountants, psychologen, juristen, maar ook de gewone man hebben gevraagd hoe zij met incassotrajecten zouden omgaan. Daarnaast hebben wij een onderzoek (steekproef) bij incassobureaus en deurwaarders gedaan. De resultaten van beide onderzoeken hebben wij zorgvuldig in kaart gebracht en uitgewerkt. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de L&T Finance incasso-methode.

 

De L&T incasso-methode hebben wij in de praktijk getoetst:
- bij een 10-tal kleine bedrijven, zeer succesvol;
- bij een internationale organisatie, waar de gemiddelde DSO dagen van 69 dagen terug gebracht is naar 26 dagen;
- door de L&T Finance incasso-methode toe te passen op gerechtelijke incassotrajecten scoort onze incasso-methode 30 tot 50% beter dan andere incassotrajecten.  

 

Geconstanteerd mag worden dat de L&T Finance incasso-methode voor alle vorderingen 30 tot 50% sneller werkt.

Jarenlange ervaring met incasso

Ondanks het feit dat L&T Finance een jonge organisatie is, heeft ons team jarenlange ervaring binnen incasso en rechtsbijstand. Als facturen niet betaald worden heeft dit een enorme impact op de cashflow van uw organisatie. Ons team begrijpt dit en daardoor hebben wij een methode ontwikkeld die het ambachtelijke specialistische vak van incasseren combineert met een volledig en geautomatiseerd ondersteunend ICT proces. Hierdoor halen wij een bovengemiddeld resultaat ten opzichte van andere incassobureaus en deurwaarders.

Alles onder één dak

Wij bieden oplossingen voor het gehele credit management traject. Dat wil zeggen oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer, buitengerechtelijke incasso, gerechtelijke incasso, kredietinformatie, schuldbewaking, juridisch advies en detachering.

24/7 inzage in dossiers

Via een persoonlijke login kunt u 24/7 de status van uw vorderingen en managementrapportage inzien. Ook is het mogelijk om via uw persoonlijke login informatie aan de dossiers toe te voegen die belangrijk kan zijn voor het incasseren van uw vordering(en).

Juridische diensten

Geen ondernemer zit te wachten op juridische conflicten. Toch kan het u overkomen. Om te zorgen dat juridische conflicten u niet de kop gaan kosten ondersteunen L&T Juristen u als ondernemer met gespecialiseerde juridische bijstand.

 

De rechtsgebieden waar L&T Juristen u bijstand in kunnen geven zijn arbeidsrecht, huurrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, insolventierecht, het opstellen van algemene voorwaarden, bestuursrecht, e.d.

 

Voor vrijwel ieder geschil heeft L&T Finance een specialist in huis. Zij beoordelen niet alleen de slagingskans van de case, maar staan u ook bij in eventuele gerechtelijke procedures.

Interesse?

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u hier meer van weten, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen met één van onze juristen. U kunt ons telefonisch bereiken via 038 - 760 02 60 of via het contactformulier.

Nieuws
10
jun

De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel van minister Lodewijk Asscher (Sociale...

Lees meer >
Bekijk hier alle nieuwsberichten >
Mike Cordewener
'L&T Finance is op rechtsbijstand onze partner!'
Bekijk alle referenties