Over ons
Over ons
ook Als het reeds 5 voor 12 is, levert L&T Finance altijd de beste kwaliteit voor onze klanten.

L&T Finance wil vooruitstrevend zijn in de Incassowereld

Visie en missie

Wij zijn op de wereld om een rechtvaardig en eerlijk bestaan na te streven, waarin iedereen datgene moet krijgen wat hem of haar toekomt. Afspraak is afspraak en iedereen moet nakomen wat hij of zij heeft afgesproken. Soms lukt het niet om datgene te krijgen waar je recht op hebt, omdat er altijd mensen zullen zijn die hun financiële of contractuele afspraken niet kunnen of willen nakomen. In deze gevallen ondersteunt en faciliteert L&T Finance bedrijven en particulieren met incasso en rechtsbijstand. L&T Finance streeft er naar om een maximaal rendement voor haar opdrachtgevers te realiseren.

Succesvol en hoge kwaliteit

L&T Finance is een bedrijf centraal gelegen in Nederland en gespecialiseerd in incasso en rechtsbijstand. L&T Finance ondersteunt in heel Nederland succesvol bedrijven die vorderingen hebben op derden. Ook particulieren maken gebruik van onze diensten. Onze diensten zijn van een hoog kwaliteitsniveau evenals onze medewerkers die minimaal HBO geschoold zijn en jaren ervaring hebben in de wereld van incasso en rechtsbijstand.

Waarden en normen

Onze waarden en normen en overtuigingen vinden hun grondslag in vertrouwen, integriteit, professionaliteit, klantgerichtheid, prestatie gedrevenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze opdrachtgevers verdienen de beste kwaliteit, een perfecte service, een stipte levering en eerlijke en concurrerende tarieven.  Kortom onze opdrachtgevers moeten altijd op L&T Finance kunnen rekenen. Ieder bedrijf en particulier heeft recht op datgene wat hem of haar toekomt. Het spreekt voor zich dat L&T Finance op maatschappelijk verantwoorde wijze de onbetaalde facturen bij uw klanten incasseert!


Ons motto: afspraak is afspraak!

Wat L&T Finance nastreeft:

L&T Finance streeft er naar om tot de 10 beste incasso en rechtsbijstand organisaties van Nederland te gaan behoren, en daarmee automatisch tot de 10 beste ondersteuners van financiële en HRM afdelingen van Nederland. Bij L&T Finance zijn uw vorderingen in vertrouwde handen.

Nieuws
10
jun

De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel van minister Lodewijk Asscher (Sociale...

Lees meer >
Bekijk hier alle nieuwsberichten >
Ernst Admiraal New Media directeur
'Incasso's van L&T Finance zijn altijd gericht op het behoud van onze klanten.'
Bekijk alle referenties