Voor wie
Voor wie
Wij zijn gespecialiseerd in: MKB, ZZP, high volume b2c, huursector, verzekeraars en overheid

Voor wie

MKB

MKB

Als MKB'er wilt u het geld waar u recht op heeft! Wij hebben voor incasso en legal solutions een maatwerkpakket voor het MKB ontwikkeld, waarbij wij u maximaal kunnen ondersteunen.
ZZP

ZZP

Als ZZP'er zijn zowel uw cashflow als de relatie met uw klanten heel belangrijk. Onze aanpak is er altijd op gericht dat uw klant tijdig betaalt, maar de relatie met uw klant mag niet in gevaar komen.
High Volume B2C

High Volume B2C

Geen standaardoplossing, maar maatwerk bij grote hoeveelheden consumentenvorderingen. Wij sluiten aan waar u bent gebleven. 
Huursector

Huursector

Voorkom dat betalings- achterstanden de situatie onoplosbaar maken voor de huurder. Bij tijdige inschakeling van L&T Finance kan eventuele uitzetting worden voorkomen.
Verzekeraars

Verzekeraars

De aantallen debiteuren is bij verzekeraars hoog. Als hier niet tijdig op wordt gereageerd kunnen de achterstanden hoog oplopen. Op achterstanden zal direct gereageerd moeten worden. L&T Finance kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.
Overheid

Overheid

Wij realiseren maximaal resultaat met veel aandacht voor de burger. Dit doen wij met een intensieve en persoonsgerichte aanpak. L&T Finance heeft de focus op de minnelijke incasso.
Leden NBCG YI
acupunctuur NBCG YI

Leden acupunctuur vereniging NBCG YI

NBCG YI rechtsbijstand en incasso abonnement is speciaal voor leden van de acupunctuur vereniging NBCG YI.
Nieuws
10
jun

De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel van minister Lodewijk Asscher (Sociale...

Lees meer >
Bekijk hier alle nieuwsberichten >
Ernst Admiraal New Media directeur
'Incasso's van L&T Finance zijn altijd gericht op het behoud van onze klanten.'
Bekijk alle referenties