Huursector
Huursector
Voorkom dat betalings- achterstanden de situatie onoplosbaar maken voor de huurder. Bij tijdige inschakeling van L&T Finance kan eventuele uitzetting worden voorkomen.

Huursector

combineren van incasso en juridische kennis

De huursector is constant in beweging en staat vanuit de EU onder druk: veranderingen zoals de huursubsidieregeling, meer overheidstoezicht, stijgende krapte op de huurmarkt en beperkte financiering van commerciële activiteiten met overheidsgelden. Veel veranderingen die invloed kunnen hebben op uw werkkapitaal.

Waarom L&T Finance

Afspraak is afspraak en iedereen moet nakomen wat hij of zij heeft afgesproken. Wij grijpen bij wanbetaling snel en effectief in. Dit voorkomt betalingsachterstanden en een onoplosbare situatie voor de huurder. Bij tijdige inschakeling van L&T Finance kan een eventuele uitzetting worden voorkomen. Iedere situatie is anders en wij leveren maatwerk die afgestemd is op uw werkwijze.

 

L&T Finance is gespecialiseerd in het incasseren van achterstallige huurpenningen en wij verzorgen het gehele incassotraject van het begin tot en met het einde, een eventuele ontruiming. Wij houden ons strikt aan alle ethische richtlijnen en regels.

Uw voordeel: u heeft maar met één partij te maken: L&T Finance. 

Kosteloos procederen

Onze L&T Juristen verzorgen de incasso van huurschulden, met eventuele ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van het gehuurde. Onze L&T Juristen zullen, als u een abonnement heeft afgesloten, hierbij geheel kosteloos, ongeacht de hoogte van de vordering, procederen, ongeacht hoe lang de procedure duurt. D.w.z. bij een procedure wordt het uurtarief van onze juristen niet in rekening gebracht.

Stand van zaken

U kunt 24/7 de status van uw vorderingen inzien via L&T Online. Ook kunt u hier eventuele wijzigingen aan ons doorgeven.

Geen verhaalsmogelijkheden?

Mocht het blijken dat bij een vertrokken verhuurder geen verhaalsmogelijkheden voorhanden zijn, dan zullen wij de invorderingsmaatregelen tijdelijk stop zetten. Wij zullen het dossier niet defintief afsluiten, maar uw vertrokken verhuurder dan blijven volgen en periodiek controleren of er verhaalsmogelijkheden zijn. Hiervoor zullen wij u geen kosten in rekening brengen. lees meer over schuldbewaking

Nieuws
10
jun

De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel van minister Lodewijk Asscher (Sociale...

Lees meer >
Bekijk hier alle nieuwsberichten >
Ernst Admiraal New Media directeur
'Incasso's van L&T Finance zijn altijd gericht op het behoud van onze klanten.'
Bekijk alle referenties