MKB
MKB
Als MKB'er wilt u het geld waar u recht op heeft! Wij hebben voor incasso en legal solutions een maatwerkpakket voor het MKB ontwikkeld, waarbij wij u maximaal kunnen ondersteunen.

MKB

L&T Finance de ideale partner voor het MKB

Als MKB'er wilt u het geld waar u recht op heeft! Verder is het belangrijk dat u weet wat uw rechten en plichten zijn op juridisch gebied. L&T Finance heeft voor incasso en legal solutions een maatwerkpakket voor het MKB ontwikkeld, waarbij wij u maximaal kunnen ondersteunen. Wij kunnen u adviseren over de manieren waarop u uw incassotraject of debiteurenbeleid kan verbeteren, maar wij kunnen u ook adviseren op juridisch gebied. Wij als L&T Finance kunnen u een juridisch team bieden met kennis van veel rechtsgebieden.

Snelle en correcte afhandeling van uw vorderingen

L&T Finance handelt uw ingediende vorderingen van het begin tot het eind snel, deskundig en correct af. Wij verliezen daarbij nooit uw relatie met uw klant uit het oog. Hierbij maken wij gebruik van de ruime kennis en ervaring die wij in de incassomarkt hebben opgedaan.

Verbetering van uw cashflow

L&T Finance zorgt dat uw cashflow verbetert en dat u snel over uw geld beschikt. Via ons L&T Online kunt u eenvoudig uw vorderingen indienen en de status van uw vorderingen volgen. Dit biedt optimaal gebruiksgemak. U kunt zich zo richten op uw core business.

Juridische ondersteuning

Als MKB'er heb je met verschillende wet- en regelgeving te maken. L&T Finance heeft kennis op vele rechtsgebieden die belangrijk zijn binnen het MKB en wij kunnen u daardoor van deskundig advies dienen. Een voorbeeld van de rechtsgebieden zijn o.a. arbeidsrecht, huurrecht, bouwrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, e.d. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van uw algemene voorwaarden.

Trainingen en opleidingen

Het incasseren van openstaande facturen is een specialisme. L&T Finance heeft hiervoor de kennis in huis en willen deze kennis graag met u delen. 

Wilt u meer weten over de trainingen en opleidingen van L&T Finance klik hier.

Nieuws
10
jun

De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel van minister Lodewijk Asscher (Sociale...

Lees meer >
Bekijk hier alle nieuwsberichten >
Ernst Admiraal New Media directeur
'Incasso's van L&T Finance zijn altijd gericht op het behoud van onze klanten.'
Bekijk alle referenties