Verzekeraars
Verzekeraars
De aantallen debiteuren is bij verzekeraars hoog. Als hier niet tijdig op wordt gereageerd kunnen de achterstanden hoog oplopen.

Verzekeraars

zorgverzekeringen en schadeverzekeringen

Verzekeraars hebben zowel particulieren als bedrijven als verzekerden. Het aantal verzekerden is groot. Hierdoor kunnen achterstanden hoog oplopen. L&T Finance helpt u de achterstanden op een snelle en adequate manier incasseren.

Zorgverzekering en schadeverzekering

L&T Finance kan u zowel ondersteunen bij de inning van de vorderingen die ontstaan zijn uit de zorgverzekering en uit schadeverzekeringen. Wij bieden u daarbij de mogelijkheid om de stand van zaken van de vorderingen 24/7 te volgen via L&T Online. Zo bent u altijd op de hoogte omtrent de voortgang uw vorderingen.

Zorgpremie

De Zorgverzekeringswet is in 2006 in werking getreden. Bij deze wet zijn meerdere wettelijke regels van toepassing en er zal maatschappelijk verantwoord geïncasseerd dienen te worden. L&T Finance heeft al deze kennis in huis en kan maximaal rendement voor u behalen bij de incassering van de vorderingen. De focus ligt bij de minnelijke incasso. Indien een vordering toch overgedragen moet worden aan het CVZ dan zal deze voldoen aan de CVZ-richtlijnen.

Maatwerk

L&T Finance levert maatwerk als het om de incassering van uw vorderingen gaat. Wij starten waar u bent geëindigd.

Nieuws
10
jun

De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel van minister Lodewijk Asscher (Sociale...

Lees meer >
Bekijk hier alle nieuwsberichten >
Jasper Fijn
'Zowel voor juridische diensten als incasso kunnen we bij L&T Finance terecht'
Bekijk alle referenties