ZZP
ZZP
Als ZZP'er zijn zowel uw cashflow als de relatie met uw klanten heel belangrijk. Onze aanpak is er altijd op gericht dat uw klant tijdig betaalt, maar de relatie met uw klant mag niet in gevaar komen.

ZZP

L&T Finance de ideale partner voor ZZP'ers

Als ZZP'er wilt u het geld waar u recht op heeft! Verder is het belangrijk dat u weet wat uw rechten en plichten zijn op juridisch gebied. L&T Finance heeft voor incasso en legal solutions een maatwerkpakket voor ZZP'ers ontwikkeld, waarbij wij u maximaal kunnen ondersteunen. Wij kunnen u adviseren over de manieren waarop u uw incassotraject of debiteurenbeleid kan verbeteren, maar wij kunnen u ook adviseren op juridisch gebied. Wij hebben een juridisch team met veel kennis van zaken op veel rechtsgebieden.

Snelle en correcte afhandeling van uw vorderingen

Wij handelen uw ingediende vorderingen van het begin tot het eind snel en correct af. We verliezen daarbij nooit de relatie met uw klant uit het oog. Hierbij maken wij gebruik van de ruime kennis en ervaring die L&T finance in de incassomarkt heeft opgedaan.

Verbetering van uw cashflow

L&T Finance zorgt dat uw cashflow verbetert en dat u snel over uw geld beschikt. Via ons L&T Online kunt u eenvoudig uw vorderingen indienen en de status van uw vorderingen volgen. Dit biedt optimaal gebruiksgemak. U kunt zich zo richten op uw core business.

Juridische ondersteuning

Als ZZP'er heeft u met verschillende wet- en regelgeving te maken. L&T Finance heeft kennis op vele rechtsgebieden die belangrijk zijn binnen uw branche en kunnen u daardoor van deskundig advies dienen. Een voorbeeld van de rechtsgebieden zijn o.a. arbeidsrecht, huurrecht, bouwrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, e.d. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van uw algemene voorwaarden.

Nieuws
10
jun

De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel van minister Lodewijk Asscher (Sociale...

Lees meer >
Bekijk hier alle nieuwsberichten >
Ernst Admiraal New Media directeur
'Incasso's van L&T Finance zijn altijd gericht op het behoud van onze klanten.'
Bekijk alle referenties